.............................................................................................................................................

úterý 4. dubna 2017

Rizoto


Ingredience (10 porcí):
• kuřecí maso 800g
• sůl
• cibule
• olej
• hrášek
• květák
• mrkev
• rýže 800g
• voda

Postup:
Uvaříme rýži. Očištěnou mrkev a květák rozebraný na růžičky uvaříme v osolené vodě do měkka a nakrájíme na kostičky. Omyté maso umeleme nahrubo nebo nakrájíme na drobné kousky. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme do růžova, přidáme maso, opečeme, osolíme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Přidáme hrášek, uvařenou a nakrájenou mrkev s květákem, přivedeme k varu a vaříme 5 minut. Promícháme s dušenou rýží a podáváme.

0 komentářů:

Okomentovat

 

Zdravou cestou... Template by Ipietoon Cute Blog Design