.............................................................................................................................................

neděle 5. listopadu 2017

Jablečný koláč s tofu


Ingredience:
• 120g celozrnné špaldové mouky
• 130g dětské krupičky
• 1 a půl lžičky kypřícího prášku
• 100 g třtinového cukru
• 700g strouhaných jablek
• 200g přírodního tofu
• 1 skořicový cukr
• 2 lžíce medu
• 80g másla

V misce smícháme celozrnnou hladkou mouku, krupičku, kypřící prášek a třtinový cukr. Rozdělíme na 3 díly.

Promícháme nahrubo nastrouhaná jablka, najemno nastrouhané přírodní tofu, skořicový cukr a med. Rozdělíme na 2 díly.

Do vymaštěné koláčové formy vrstvíme střídavě sypkou směs, jablečnou směs a nakonec na vrchní vrstvu sypké směsi nastrouháme (nahrubo) máslo. Pečeme 40-50 minut při 170°C.

0 komentářů:

Okomentovat

 

Zdravou cestou... Template by Ipietoon Cute Blog Design